BLOG

Aquest any la ciutat de Cornellà de Llobregat acull el Festival Internacional de Pallassos que es celebra cada 2 anys i enguany Kanaya Circ serem els encarregats d'oferir un gran taller de circ per a tots els públics. Us hi esperem!!

Després d'un parèntesi d'estiu, ens posem en marxa i encetem un nou curs ple d'activitats, com el Taller de circ en familia que es durà a terme el Diumenge, 30 de setembre de 18 a 20h a la Plaça de Pau Casals del Prat.

Aquest any ens hem estrenat en aquest esdeveniment que cull a més de 1800 persones al Prat de Llobregat. Un dia on tot gira entorn a un dels productes locals més característics, la carxofa.

Aquest any hem volgut que el circ també formés part d'aquest fantàstic esdeveniment popular al barri de San Cosme, on tot el teixit associatiu i families del barri s'entreguen al màxim per a dur a terme aquest festival. Kanaya circ ha volgut sumar el seu granet de sorra fent que més de 50 nens/es gaudeixin del circ en aquest dia....

Aquest any Kanaya Circ ens presentàvem com a novetat a la fira de nadal de Cornellà de Llobregat i en certa manera teníem inquietuds a l'hora de realitzar el taller de circ adaptant-lo a més de 4.000 persones que visiten diàriament la fira entre 10:00h i 20:00h. Els resultat no ha pogut ser millor pel que fa al nostre públic!...

Una de les linies de treball de Kanaya Circ és el circ social, fent servir el circ com a eina per a la educació i integració social, posant per davant valors que se'n desprenen de les arts del circ com el respecte, la empatia i la tolerància en vers a la perfecció tècnica.